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OFF-SPECIFICATION JET FUEL BURNED AS KEROSENE FUEL 
        
MAR 8 1986 
 
Mr. Richard Weaver 
Aero Sport, Inc. 
St. Augustine Airport 
P.O. Drawer 1989 
St. Augustine, Florida  32085 
 
Dear Mr. Weaver: 
 
Thank you for your letter of February 10, 1986, concerning 
the regulatory classification of off-specification jet fuel when 
it is burned as kerosene.  Under the Environmental Protection  
Agency's (EPA) rules (40 CFR §261.2(c)(2)(ii)), an off-specifica- 
tion commercial chemical product is not a solid waste as long as 
it is used for its original purpose.  In this case the product, 
jet fuel, although not used to propel jets, is still being used 
as a fuel and, therefore, is neither a solid waste nor a hazardous 
waste. 
 
Sincerely, 
 
Marcia E. Williams 
Director 
Office of Solid Waste (WH-562) 


